marți, 1 martie 2011

Maraton Apuseni

Au inceput inscrierile la Maraton Apuseni!



După completarea formularului online aveți 14 zile la dispoziție pentru a plăti taxa de înscriere - 50 RON dacă vă înscrieți până în 10 iunie, respectiv 70 RON după această dată. Detaliile legate de modalitatea de plată și numărul de cont se găsesc în pagina de Regulament.


Primul maraton montan din Apuseni

Apusenii, munţi mai mici ca alţii ai noştri, dar care sunt încărcaţi cu Istorie şi Frumos, merită să aibă un maraton. Am ales un traseu ce se desfăşoară în masivul Muntele Mare, între staţiunea Muntele Băişorii (unde va fi cazarea, startul şi sosirea) şi cursul superior al râului Săgagea-Poşaga, afluent de stânga al Arieşului. Ca iubitori de munte şi de alergare, veţi evolua mai ales prin locuri deschise, pe poteci şi drumuri pastorale, prin păşuni şi fânaţe. Pe dealuri pitoreşti pe unde vă veţi simţi "hoinari prin trecut", atât prin sătucele Săgagea şi Belioara, cât mai ales pe la Crucea Crencii, Bocşeşti, Dealul Bilii, La Măteoaie, Româneasa, Ştiolne, Zăpodie, locuri cu “colibe” (case modeste) şi grajduri folosite (încă!) doar vreo trei luni pe an de mocanii ce urcă “la vărat/ la muntărit”.


Alăturați-vă primului maraton din Apuseni!

Dorim să anunțăm și pe această cale că firmele care vor să își asocieze imaginea cu Maraton Apuseni o pot face în calitate de sponsor. Am conceput 5 categorii de sponsorizare, care să acopere întregul necesar de resurse pentru buna desfășurare a evenimentului. Așadar sponsorizarea poate fi atât sub formă de bani, cât și sub formă de echipament, vouchere sau cupoane tip cadou / discount, apă, dulciuri și băuturi energizante. Beneficiile de imagine vor apărea ca urmare a expunerii în media, atât înaintea, în timpul, cât și după încheierea maratonului.

Mai multe detalii aici !!!