duminică, 27 februarie 2011

Clujul Pedaleaza

A_lien Cycling va invita la Clujul Pedaleaza:


Probabil ai stat de multe ori si ai admirat competitorii care isi etalau aptitudinile, poate chiar un prieten bun sau o cunostinta, in timp ce adrenalina isi facea efectul si in tine impingandu-te pe pragul de a te alatura lor…

Acum „Clujul Pedaleaza” iti ofera sansa sa participi la competitii de biciclete adresate tuturor biciclistilor, indiferent de varsta sau sex, cu experienta de o zi sau cu multi ani de pedalat, pe orice tip de bicicleta care este intr-o stare buna.

Noi percepem aceste competitii mai mult ca o forma de intrunire prieteneasca intre biciclisti si speram cu ajutorul tau sa si reusim.

Pentru inceput, campionatul va cuprinde intre 6-8 concursuri, in care toti participantii vor acumula puncte incepand de la cele acordate pentru participare, pina la punctele castigate in functie de pozitia ocupata in clasament. Astfel, prin prezenta la start se pot acumula puncte bune, pe baza carora concurentii perseverenti vor primi diverse premii speciale la sfastitul sezonului.

Traseele cu dificultate tehnica redusa si diferente mici de nivel, alese cu grija pentru fiecare etapa, au ca scop: accesabilitate tuturor! Participantii mai experimentati si cei recunoscuti vor concura intr-o liga separata, pentru a incuraja participarea amatorilor in celelalte categorii si a le oferi sansa de a vedea la lucru "rideri" elit.

Concursurile se vor desfasura in perioada martie - noiembrie, cu o etapa prolog in 16 ianuarie 2011. Datele de desfasurare a etapelor campionatului vor fi in asa fel alese incit acestea sa nu se suprapuna calendarului competitional din Romania.

Prin specificul sau, campionatul “Clujul Pedaleaza” doreste sa combine distractia pe bicicleta cu spiritul de competitie, cu miscarea in natura si promovarea ciclismului ca sport de masa, sa insufle curajul necesar acelor biciclisti care pana acum au avut retineri pentru a face pasul urmator spre marile competitii, sa ofere oportunitatea tuturor participantilor sa-si masoare capacitatile si propriile performante si ocazia de a impartasii cu prietenii pasiunea lor pentru biciclete, in timp ce se distreaza intr-un cadru organizat.

In 6 martie etapa a doua!