Spinning


Spinning-ul este un exercitiu aerobic care are loc pe o bicicleta stationara, special conceputa numita bicicleta de spinning. In timp ce pedalati, instructorul va v-a indruma prin diverse intensitati de viteza si rezistenta pentru a creste pulsul inimii.


La prima vedere, acest sport cu biciclete stationare arata ca orice exercitiu cu biciclete obisnuite, dar nu e chiar asa, diferenta este ca spinning-ul se practica in grup avand un instructor care controleaza intensitatea exercitiului menit sa arda cat mai multe calorii. Intr-o ora de spinning se pot arde peste 2000 de calorii.

Bicicletele sunt asezate in randuri, iar instructiunile profesorului si ritmul muzicii dau tonul. Vi se spune cand sa pedalati cu viteza, cand sa pedalati usor sau csnd este timpul ss luati o mica pauza. Chiar daca este un sport foarte solicitant, si nu oricine poate rezista efortului, spinning-ul este extrem de eficient. Fata de o sedinta normala de bicicleta statica, spinningul solicita foarte multe grupe de muschi. Din cand in cand este nevoie sa va ridicati, sprijinindu-va de ghidon cu mainile. Astfel se lucreaza grupe de muschi care in mod normal nu ar fi solicitate.

Ce fel de echipament este indicat la Spinning?

Pantofi de sport cu o talpa cat mai tare, astfel ca pedalarea sa solicite toata talpa
Pantaloni scurti sau pantaloni lungi mulati pe picior
Un prosop pentru a va sterge de transpiratia
O sticla plina cu apa.

Pentru programari:
0748 146 511  instructor - Marius Tirle
0731 022 088 instructor - Sebastian Ardelean
(prima sedinta este GRATUITA!)