marți, 3 mai 2011

Preluca MTB Maraton

Va invitam sa luati parte la Preluca MTB Maraton :

Traseul:
Va asteptam in aceeasi zona spectaculoasa , cu traseele de MTB pe care le-ati parcurs in 2010 sau daca nu, le veti parcurge, iar daca munca in teren din acest an da roade, cu adaugiri pline de farmec si frumuseti.

Relieful va pune din nou la incercare antrenamentul si tenacitatea participantilor, la inceput de sezon . Speram ca natura sa va intimpine cu conditii cit mai bune pentru pedalat.

Traseu scurt:


Bike route 943098 - powered by Bikemap 


Traseu lung:


Bike route 943069 - powered by Bikemap 




Programul competitiei

-13.05.2011-ora 18-20 inscriere concurenti

-14.05.2011-ora 7.30-9.30 inscriere concurenti

-9.30-10.00- pregatiri start

-10.00 startul competitiei


Accesul in zona

acces din piata centrala spre tabara de corturi http://www.bikemap.net/route/915155


Accesul auto in Copalnic-Manastur (locul de Start) se poate face:

prin Targul Lapus: http://www.bikemap.net/route/486882

prin Somcuta Mare: http://www.bikemap.net/route/486895

de la Satu Mare,Oradea: http://www.bikemap.net/route/915176


Regulament - MTB Preluca

1. Competitia este deschisa oricarui ciclist, amator sau profesionist care dispune de bicicleta in buna stare tehnica, casca de protectie, o buna stare a sanatatii, un minim de experienta. Este recomandat ca participantii sa dispuna de asigurare in caz de accidente.

2. Competitia se desfasoara in trafic deschis, concurentii fiind obligati sa respecte regulile de circulatie la intrarea si deplasarea pe sosea si sa sporeasca atentia la deplasarea pe drumurile de munte deoarece pot apare oameni, carute, masini, animale sau chiar porti de lemn inchise.

3. Participarea se face pe PROPRIA RASPUNDERE!

4.Nu exista restrictie la tipul de bicicleta dar va recomandam bicicleta de tip MountainBike.

5.Este interzisa folosirea bicicletelor electrice / cu motor sau tractarea de catre un alt vehicol sau alt concurent.

6.Inscrierea concurentilor este posibila doar in cadrul categoriilor de virsta afisate pe site si va putea fi facuta atit online cit si la fata loculuiconform programului afisat de organizatori. Numarul minim de sportivi la o categorie este de 10 pentru cei amatori si 7 pentru sportivii legitimati. Neintrunirea acestor numere duce la redistribuirea sportivilor in alte categorii.

7.Participantii sub 18 ani (juniorii) vor prezenta OBLIGATORIU acordul scris de mana al unui parinte, incluzand numarul de telefon al parintelui.

8.Numarul de concurs va fi montat pe bicicleta, in fata, pe ghidon si nu va fi inlaturat decat dupa trecerea liniei de sosire (sau in caz de abandon).

9.Costurile legate de deplasare, cazare, masa, asistenta tehnica, inscriere, vor fi suportate de catre fiecare participant in parte.

10.Concurentii sunt obligati sa anunte la primul post de control orice problema sesizata in timpul competitiei, inclusiv un abandon.

11.Este interzisa aruncarea pe traseu a ambalajelor sau a altor obiecte ce nu sunt biodegradabile. Acestea vor putea fi aruncate doar la posturile de alimentare.

12.Concurentii trebuie sa urmeze intocmai traseul marcat, in caz contrar vor fi descalificati.

13.Concurentii trebuie sa se incadreze in timpul LIMITA de 10 ore. Cei care nu se incadreaza in timp nu vor fi descalificati insa vor apare in clasament cu mentiunea DTL (dupa timpul limita) fara a fi clasati pe un anume loc.

Anulari!

In caz de forte majore organizatorii isi rezerva dreptul de a anula competitia. Participantii inscrisi vor primi taxa de inscriere inapoi. Organizatorii nu vor suporta in nici un fel costurile adiacente (transport, cazare, masa, etc).

Nota: Organizatorul isi rezerva dreptul de a aduce modificari asupra informatiilor afisate pe site, a regulamentului, programului, etc. Aceste modificari vor fi aduse la cunostinta participantilor pe site cu minim 7 zile inainte concursului, sau in caz extrem cel tarziu la preluarea numerelor de concurs.

Mai multe detalii pe siteul organizatorilor