sâmbătă, 30 aprilie 2011

Ziua Sportului Zalau

Ziua sportului Zalau

Ziua Sportului este evenimentul prin care TenarisSilcotub pune tot orasul in miscare, promovand un stil de viata activ si toate beneficiile sale. Te asteapta crosuri de 10 km si 3 km, demonstratii si activitati sportive, tombola, activitati de mediu.  7 mai 2011 este dedicata sportului, sanatatii prin miscare si naturii. Ne vedem la Ziua Sportului!

Pentru Crosul de 10 km, inscrierea concurentilor se va face cu cel putin 12 de ore inainte de start. Poti alege una dintre cele doua modalitati de inscriere: online si la fata locului, cu o zi inainte de eveniment.
Online, in perioada 21 martie 2011 – 4 mai 2011. Inscrierile sunt considerate valide numai dupa completarea integrala si semnarea de catre participant a formularului de inscriere online.
Pe data de 06 mai 2011, in Piata 1 Decembrie 1918, intre orele 08:00 – 19:00, la mesele special amenajate pentru fiecare categorie de participanti.
Pentru inscriere sunt necesare urmatoarele documente:
buletinul sau cartea de identitate a participantului;
adeverinta medicala, de la medicul de specialitate, din care sa reiasa ca este „apt de efort”, in original si copie;
pentru sportivii legitimati este nevoie de prezentarea legitimatiei sportive, cu viza medicala, in original si copie.
Fiecare concurent inscris la cursa de 10 km trebuie sa vina la eveniment cu minim 2 ore inainte de start pentru ridicarea cipului de identificare, utilizat pentru cronometrajul cursei. Cipurile vor fi returnate la finalul cursei, cand i se va returna si buletinul sau cartea de identitate.

Crosul de 10 km va avea 2 tururi de traseu: Bulevardul Mihai Viteazul, cu plecare din fata Casei de Cultura a Sindicatelor, inaintare spre Sala Sportului, intoarcere in dreptul statiei Rompetrol si sosire in fata Casei de Cultura a Sindicatelor, trecerea de pietoni din fata ceasului. Iata harta traseului:



 Crosul de 10 km va avea 2 tipuri de concurenti: angajati TenarisSilcotub si persoane care nu sunt angajate la companie, fiecare cu propriile categorii de varsta. De asemenea, impartirea se va face si in functie de sexul participantilor, respectiv barbati - femei.

Categorii de varsta pentru concurentii care nu sunt angajati TenarisSilcotub:
Juniori: 14 – 19 ani, Baieti si Fete
Seniori (Tineret): 20 - 34 ani, Barbati si Femei
Veterani I: 35 - 45 ani, Barbati si Femei
Veterani II: 46 - 65 ani, Barbati si Femei
Veterani III: Peste 66 ani, Barbati si Femei
Categorii de varsta pentru angajatii TenarisSilcotub:
Seniori (Tineret): 19 - 34 ani, Barbati si Femei
Veterani I: 35 - 45 ani, Barbati si Femei
Veterani II: 46 - 59 ani, Barbati si Femei
Veterani III: Peste 60 ani, Barbati si Femei

O distanta de 10 km este o proba de rezistenta fata de ceilalti, dar mai ales fata de tine insuti. Pentru a te motiva sa accepti aceasta provocare, la linia de sosire te vor astepta premii atractive, pe masura celor 10 km.
Locul I: Camera video
Locul II: DVD player portabil
Locul III: Aparat foto compact
Premiile se acorda conform clasamentului concursului, pe categorii de varsta, barbati/femei. In plus, toti alergatorii, premianti sau nu, pot participa la tombola cu 100 de premii, pe baza taloanelor puse in urna la finalul competitiei.

Atentie... Alien Cycling profita de ocazie sa faca recrutari in club,

Mai multe detalii pe siteul organizatorului!!!!