luni, 25 iulie 2011

DHS Corvin MTB Maraton Hunedoara

Rezultate la "DHS Corvin MTB Maraton Hunedoara"





Dani timp 4:13:15 locul 9 categoria 18-25 ani

From DHS-Corvin MTB Maraton

From DHS-

Corvin MTB Maraton

From DHS-

Corvin MTB Maraton



Cristi timp 4:32:55 locul 16 categoria 18-25 ani

From DHS-Corvin MTB Maraton

From DHS-

Corvin MTB Maraton

From DHS-Corvin MTB Maraton



Zoly timp 4:48:21 locul 19 categoria 18-25 ani

From DHS-

Corvin MTB Maraton

From DHS-

Corvin MTB Maraton



Rudy timp 4:49:37 locul 20 categoria 18-25 ani

From DHS-

Corvin MTB Maraton

From DHS-

Corvin MTB Maraton



Marius timp 4:58:14 locul 33 categoria 26-35 ani

From DHS-

Corvin MTB Maraton

From DHS-

Corvin MTB Maraton

From DHS-

Corvin MTB Maraton



Smoky timp 6:10:16 locul 29 categoria 18-25 ani

From DHS-

Corvin MTB Maraton

From DHS-

Corvin MTB Maraton

From DHS-

Corvin MTB Maraton

From DHS-

Corvin MTB Maraton



Alex - accidentare serioasa pe ultima coborare, fractura... si altele, dar este foarte bine.

From DHS-

Corvin MTB Maraton

From DHS-

Corvin MTB Maraton

From DHS-

Corvin MTB Maraton




Slide




Castelul Corvinilor din Hunedoara gazda celui mai important eveniment de cross country din ţară


Aproximativ 450 de concurenţi din toată ţara au luat startul sâmbătă, la cea mai mare şi cea mai atractivă, cel puţin din punct de vedere financiar, competeţie de cross country din ţară. Organizat de Grupul DHS România, împreună cu CS Silver-Fox, echipa DHS Tibiscus Team, Consiliul Judeţean Hunedoara şi primăria municipiului Hunedoara, concursul, intitulat „DHS Corvin Mtb Maraton”m a fost un real succes, bucurându-se de o participare extrem de numeroasă. Startul competiţiei a avut loc în imediata apropiere a porţii de intrare în Castelul Corvinilor, cei înscrişi în competiţie fiind fascinaţi de frumuseţea acestei edificiu.
Pentru o zi Castelul Corvinilor de la Hunedoara a fost luat cu „asalt” de către sute de pasionaţi ai sportului pe două roţi. Motivul pentru care aceştia au venit la Hunedoara l-a reprezentat concursul de cross country, organizat de către Grupul DHS România.

Animaţie mare

Încă de la primele ore ale dimineţii de sâmbătă, curtea Castelului de la Hunedoara era animată. Sute de tineri, veniţi din toate colţurile ţării şi având ca şi pasiune ciclismul, aşteptau cu nerăbdare startul celei mai importante competiţii de cross country din România. Premiile au fost consistente, fiind cel mai atractiv concurs din punct de vedere financiar din ţară. În deschiderea acestui eveniment, primarul municipiului Hunedoara, Ovidiu Hada, şi prefectul judeţului, Attila Dezsi, au mulţumit organizatorilor pentru această idee şi le-au urat participanţilor la concurs mult succes. „Mă bucur că persoanele care au organizat acest eveniment au ales ca şi punct de plecare în acest concurs Castelul Corvinilor. Este un simbol al oraşului Hunedoara, iar acest concurs reprezintă încă o oportunitate de a face cunoscut acest simbol al localităţii în întreaga ţară. Mulţumesc tuturor celor care s-au implicat în desfăşurarea acestui eveniment şi îi asigur că vor avea în Primăria Hunedoara, şi de acum înainte, un partener de încredere. În încheiere nu-mi rămâne decât să le urez participanţilor mult succes în această competiţie”, a spus Ovidiu Hada.

Momentul lansării în cursă

Startul în concurs a avut loc în imediata apropiere a porţii de intrare în Castelul Corvinilor, participanţii fiind îndemnaţi de către organizatori să respecte regulile şi să dea dovadă de fair-play. Înaintea momentului în care s-a dat startul, pentru a întreţine atmosfera medievală, organizatorii le-au pregătit participanţilor o surpriză. Îmbrăcaţi în costume de epocă, doi castelani, o domniţă şi un cavaler, au pornit pe biciclete înaintea concurenţilor deschizând, practic, „drumul” competitorilor. De asemenea edilul-şef al Hunedoarei, Ovidiu Hada, şi reprezentanţii DHS, au tăiat, înaintea plecării în cursă a concurenţilor, în mod simbolic, panglica de „blocare” a accesul participanţilor spre traseele stabilite de organizatori.

Trasee în funcţie de experienţă

Trasele au fost împărţite pe categorii de dificultate, în funcţie de vârstă, sex şi experienţă. Lungimea traseelor a fost de 30 de kilometri, 55 de kilometri şi 85 de kilometri, fiind cuprinse în categoriile: Hobby, Race şi Elite. Acestea au fost gândite de organizatori astfel încât toţi participanţii să poată gusta din frumuseţile sălbatice ale judeţului Hunedoara. Fondul de premiere al concursului a fost generos, astfel că la finalul acestuia câştigătorii au avut parte de câştiguri consistente. Valoarea fondului de premiere fiind de 65.000 de lei, a făcut ca acest concurs să deţină, la această dată, recordul de cea mai atractivă financiar competiţie de acest gen din ţară.

Final incendiar cu Şuie Paparude

După concurs a urmat premierea şi…distracţia. În cadrul festivităţii de premiere a fost prezent şi preşedintele Consiliului judeţean Mircea Moloţ, care i-a felicitat pe participanţi pentru efortul depus. Atât participanţii cât şi locuitorii municipiului Hunedoara, care au venit în număr mare la Castel, au avut parte de un spectacol electrizant susţinut de formaţia Şuie Paparude şi DJ-ii Astronaut Kru. Distracţia a durat până la orele 23.00, spectacolul primind aprecieri din partea publicului. „Suntem onoraţi că acest concurs s-a bucurat de o atenţie extrem de mare din partea celor pasionaţi de acest sport. Grupul DHS România susţine ideea de mişcare pentru o viaţă sănătoasă. Participanţii au fost extrem de motivaţi, iar ideea de a organiza acest concurs cu plecare de la Castelul Corvinilor i-a încântat pe sportivi. Prin această manifestare, Grupul DHS România dovedeşte, încă o dată, că se implică activ în viaţa comunităţii locale, pentru că numai astfel putem să obţinem rezultate în activitatea noastră. Ne dorim o comunitate locală cât mai aproape de noi”, a precizat Nicoleta Vătămanu, de la Departamentul de relaţii Publice din cadrul DHS.