miercuri, 25 mai 2011

Trofelul Ardealul

Cu ocazia Zilelor Clujului, Clubul Sportiv Vointa va invita in data de 29 Mai 2011 la:

Trofeul Ardealul MTB XC
Concurs de cross-country in Padurea Hoia (zona primelor scene, vis-a-vis de Muzeul Etnografic, cu acces de pe str. Taietura Turcului.)

Categorii: Juniori, Elite, Amatori Seniori, Fete
IMPORTANT: Participanti Juniori (care nu au implinit 18 ani si care nu au licenta FRCT) se vor prezenta la inscrieri cu un parinte sau vor avea cu ei un acord scris din partea parintilor.

Traseu: Lungime aprox. 2 km per tur. Se vor parcurge mai multe ture, stabilite astfel incat concursul sa dureze intre 1h si 1h 30 min. Inscrieri: se fac gratuit la fata locului incepand cu ora 9:00, pe baza buletinului, a acordului parintilor in cazul minorilor sau pe baza licentei in cazul sportivilor legitimati FRCT.

Startul: va fi la ora 10:00 pentru toate categoriile.

Premii: Se ofera premii constand in diplome si produse sportive

Regulament:
_competitia este deschisa oricarui ciclist, amator sau profesionist care dispune de bicicleta in buna stare tehnica, casca de protectie, o buna stare a sanatatii, un minim de experienta. Este recomandat ca participantii sa dispuna de asigurare in caz de accidente.
_participarea sportivilor amatori se face pe PROPRIA RASPUNDERE!
_casca de protectie este OBLIGATORIE!
_este interzisa folosirea bicicletelor electrice / cu motor sau tractarea de catre un alt vehicol sau alt concurent.
_participantii sub 18 ani (juniorii) vor prezenta OBLIGATORIU acordul scris de mana al unui parinte, incluzand numarul de telefon al parintelui.
_numarul de concurs va fi montat pe bicicleta, in fata, pe ghidon si nu va fi inlaturat decat dupa trecerea liniei de sosire (sau in caz de abandon).
_costurile legate de deplasare, cazare, masa, asistenta tehnica, inscriere, vor fi suportate de catre fiecare participant in parte.
_organizatorul isi rezerva dreptul de a folosi imaginea participantilor in materialele de promovare a evenimentului, sub forma de fotografii, afise, filme, etc.

Mai multe detalii despre eveniment, cazare si masa la telefon 0723.527.014 - Gheorghe Capraru.