marți, 15 februarie 2011

Noi echipe in circuitul MTB!


Iata ca mountain bike-ul romanesc a mai facut un pas inainte. Unul destul de mare daca stai bine sa te gandesti, pentru ca este vorba de o echipa cu ganduri mari, cel putin la prima vedere: NoMad Merida Racing Team.

Istoria NoMad a inceput in 2002, de atunci echipa luand parte la cele mai importante concursuri de aventura si maratoane MTB, atat in Romania, cat si in tari ca Ungaria, Bulgaria, Ucraina, Emiratele Arabe Unite sau Austria.

Echipa deja existenta a decis sa isi uneasca fortele cu Merida si sa coopteze riderii de top din peisajul autohton. Rezultatul este o echipa care aduna niste sportivii obisnuiti sa se suie pe podium la concursurile la care isi fac aparitia: Emese Fodor, Patricia Plumbota, Doina Titei, Gyorgy Levente, Daniel Rosu, Marius Cozmin Ditomozu, Laszlo Pecka Peter, Cornel Stanciu si Daniel Sardan. Cel din urma va fi si managerul echipei.

Membrii echipei au multe victorii in palmares la toate tipurile de concursuri: cross-country, marathon, triatlon si iron bike.

Pe langa participarea la cele mai importante concursuri interne de mountain bike, NoMad Merida va fi prezenta si la startul unor competitii internationale, dintre care amintim: Thassos Cup (Grecia), Duna Marathon (Ungaria), Salzkammergut Trophy (Austria) si Sella Ronda Hero (Italia).

Pentru a incerca sa obtina cele mai bune rezultate echipa se va antrena atat in zona Tarnava Mare, cat si zona Bucegi, in imprejurimile orasului Busteni.



In curand o noua echipa apare la orizont... A_lien Cycling!!! detalii in saptamanile ce urmeaza!

Nu uitati de calendarul competitional!, urmeaza un sezon interesant!