joi, 22 aprilie 2010

MAROS BIKE XCO CUP

A_lien Cycling va invita la: MAROS BIKE XCO CUP

preluare site organizatori:
"Cu bucurie va anuntam un nou proiect al nostru, al Clubului Sportiv Maros: MAROS BIKE XCO CUP – Concurs international de Mountainbike, proba olimpica.

Acesta competitie are caracter oficial fiind inscrisa in Calendarul international UCI – class 2, in Calendarul Federatiei Romane de Ciclism si Triatlon si in circuitul national Romanian MTB XCO Gran Prix.

Sportivii de performanta, cu licenta internationala vor concura in cadrul categoriilor de ELITE, unde primii 10 vor putea acumula puncte internationale UCI iar sportivii fara licenta vor putea lua startul in categoriile pentru AMATORI.

Asadar fie ca esti doar un ciclist pasionat de mtb, fie ca esti un ciclist profesionist care doreste o mai buna pozitie in clasamentul mondial sau in circuitul national, noi te asteptam sa pedalezi alaturi de noi. In curand vei gasi pe acest site, la sectiunea “Concurenti” toate detaliile de care ai nevoie.

Daca nu ai bicicleta dar iti place sportul, te asteptam sa vii duminica 25 aprilie incepand cu ora 10:00 sa urmaresti pe viu competitia Amatorilor iar de la 12:00 competitia ELITE-lor. Vei gasi tot pe acest site, in curand la sectiunea “Spectatori”, lucruri interesante despre acest sport, despre concurentii care vor participa si locurile de interes pe traseu unde vei putea fotografia sau filma ciclistii in plina actiune!"