miercuri, 10 martie 2010

Cupa Niro

 A_lien Cycling va invita la:

Va invitam sa participati la o cursa de sosea, care se va desfasura in Complexul Comercial Dragonul Rosu (in spatele Targului Europa din Sos. Colentina), duminica, 14 martie 2010, Bucuresti.
Pana la difuzarea Regulamentului concursului va informez despre conditiile de participare.
Locul: Complexul Comercial Dragonul Rosu - Fundeni, Bucuresti.
Traseu: circuit, startul si sosirea pe aleea din fata intrarii in Complexul Comercial Dragonul Rosu, un tur are 2.000 m. Ciclistii amatori vor avea in principiu 8-10 tururi (in functie si de nr. celor inscrisi la start), distanta totala fiind aprox. 20 km., posibil si mai mult.
Ciclistii amatori se inscriu in ziua competitiei la secretariatul cursei, cu o ora inainte de start (in jurul orei 09.00), pe baza declaratiei pe proprie raspundere, pentru minori declaratia va fi completata si semnata de tutorele legal.
Toti concurentii poarta echipamentul de ciclism si obligatoriu casca de ciclism, iar bicicleta trebuie sa fie in stare buna tehnica de functionare.
Premii: diplome, cupe.

NOTA:
Reamintesc conditiile de participare ale ciclistilor amatori.
1. "Ciclistii incepatori" sunt cei care urmeaza sa fie licentiati la categoria Juniori Mici si Juniori Mari. Pentru o selectie mai buna in ciclismul de performanta, la toate disciplinele din ciclism exista si categoria incepatori. Pot participa sportivii nelicentiati, la care nu se vor percepe nici un fel de taxa (pe parcursul anului este posibila introducerea unei taxe modice pentru marirea fondului de premiere).
Inscrierile in concurs vor fi facute pe propria raspundere, de catre tutorele legal sau antrenorul care va trebui sa aiba imputernicire de la tutorele legal. Participantii vor purta obligatoriu casca de ciclist in timpul cursei iar bicicleta trebuie sa fie in buna stare de functionare.

2. "Ciclistii amatori" sunt sportivii de orice varsta (incepand de la copii pana la veterani inclusiv), care nu sunt licentiati. Functie de numarul participantilor se pot face mai multe categorii de varsta. Pentru dezvoltarea ciclismului ca sport de masa, FRCT organizeaza competitii pentru ciclistii amatori, cu respectarea conditiilor de participare prezentate la punctul 1.
Copiii pana la varsta de 18 ani vor fi inscrisi pe propria raspundere de catre tutorele legal sau antrenorul care va trebui sa aiba imputernicire de la tutorele legal.
Toti sportivii peste 18 ani se vor inscrie pe propria raspundere.
Toti sportivii vor purta obligatoriu casca de ciclist in timpul cursei si trebuie sa aiba bicicleta in buna stare de functionare.
Mult succes.
Tel. contact: profesor Florin Leonte, 0744.158.497.


Regulamentul competitiei:

Scopul : verificarea stadiului de pregatire a sportivilor,
Organizator :Federatia Romana de Ciclism si Triatlon in colaborare cu Niro Investment Group
Program : competitia se va desfasura in incinta Complexului Comercial Dragonul Rosu - Fundeni, dupa prezentul regulament al F.R.Ciclism si Triatlon si regulamentul UCI

Duminica 14 Martie 2010
Ora 09:30 Amatori – (pe categorii de varsta)
Ora 11:00 Incepatori – 5 tururi
Ora 11:30 Juniori mici - 10 tururi – 15 km
Ora 12:15 Juniori Mari – 20 tururi – 30 km
Ora 13:15 Seniori – 30 – tururi – 45 km

-Startul si sosirea pe aleea din faþa intrarii în Complexul Comercial Dragonul Rosu (Mall). O tura are 1.500 m
- incepatorii si juniorii mici vor folosi obligatoriu pasul 52X16.
- juniori mari 52X14
Inscrierea se va face la secretariatul cursei incepand cu ora 09 :00, antrenorii vor prezenta inscrierea concurentilor in scris, precum si asigurarile medicale si de accidente.

Penrtu amatori se va organiza concurs open pe categorii de varsta. Participantii se vor inscrie in ziua competitiei la secretariatul cursei, pe baza declaratiei pe proprie raspundere. Pentru minori declaratia va fi semnata de parinti sau tutorele legal.

Premii : diplome, cupe
Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica prezentul regulament."


In functie de numarul de participanti la categoria amatori, se va cadea de acord asupra numarului de ture pentru fiecare categorie.

echipa A_lien Cycling