luni, 22 februarie 2010

ARGES SPRING RACE

A_lien Cycling prezinta: ARGES SPRING RACE 2010

Dupa organizarea cu succes a competitiei Arges Winter Race, organizatorii acesteia revin cu forte proaspete, cu lectia invatata, si promit a ne face o noua bucurie!!!  ARGES SPRING RACE 2010.
mai jos avem cateva detalii postate de organizatori:

"ARGES SPRING RACE 2010 este o competitie de XC . El este organizat de catre WARPSOFT in colaborare cu ROCK BIKE MONTAIN, iar competitia se va desfasura pe data de 17 Aprilie 2010 in parcul Trivale din Pitesti.

Concursul este unul de tip OPEN, adresandu-se amatorilor. De la bun inceput principalul scop a fost promovarea mountainbike-ului si Cross Country-ului care in ultimul timp a pierdut mult teren in fata Marathonului. In acelasi timp dorim sa promovam Argesul ca fiind o zona excelenta pentru practicarea acestui sport.

Categoriile de participare sunt urmatoarele :

Elite Masculin
- sub 18 ani
- 19-35 ani
- 36-45 ani
- peste 45 de ani

Amatori Masculin
- sub 18 ani
- 19-35 ani
- 36-45 ani
- peste 45 de ani

Elite Feminin
- Nu exista aceasta categorie

Amatori Feminin
- sub 18 ani
- peste 18 ani Open
1. Numar de ture:

- Elite Masculin – 6 ture ( 30 km )
- Amatori Masculin – 4 ture ( 20 km )
- EROINE – 3 ture ( 15 km )

Distanta unei ture este de 5 km
* Acest numar de ture poate fi modificat fara o notificare prealabila pe site, in functie de conditiile meteo.

Cronometrarea se va realiza pe baza unui sistem de transponder(cip) furnizat de Winningtime


2. Data desfasurarii concursului va fi 17 Aprilie. Programul competitiei este urmatorul:

Vineri, 16 Aprilie
12:00-16:00 Marcarea traseului, antrenamente 18:00-20:00 Inscrieri si preluarea numerelor de concurs la locul de cazare, complexul Cornul Vanatorului

Sambata, 17 Aprilie
08:00-10:00 Inscrieri si preluarea numerelor de concurs pentru concurentii inscrisi online
08:00-10:00 Antrenamente libere, recunoasterea traseului
10:00 Inchiderea traseului
10:00-10:45 Inscrieri si preluarea numerelor de concurs pentru concurentii care au venit sa se inscrie la fata locului
11:30 Start Arges Winter Race Elite
11:35 Start Arges Winter Race Amatori
11:40 Start Arges Winter Race EROINE
14:30 Premierea


3. Taxa de inscriere: 25 de lei pentru cei inscrisi pe net. 30 de lei la fata locului, in limita locurilor ramase.
Plata taxei de participare se poate realiza anticipat prin transfer bancar :

S.C. WARPSOFT DISTRIBUTION S.R.L.
BANCA ROMANEASCA IBAN : RO51 BRMA 0030 0158 4970 0000
Telefon 0770 825 335

Va rugam sa specificati in ordinul de plata Numele, Prenumele si faptul ca este taxa pentru concurs.

Recomandam plata anticipata pentru a evita astfel aglometatia din ziua competitiei.




REGULAMENT

1. Competitia este deschisa oricarui ciclist care dispune de bicicleta in buna stare tehnica, casca de protectie OBLIGATORIU, o buna stare a sanatatii, un minim de experienta. Este recomandat ca participantii sa dispuna de asigurare in caz de accidente.

2. Participarea se face pe PROPRIA RASPUNDERE!

3. Nu exista restrictie la tipul de bicicleta dar va recomandam bicicleta de tip MountainBike.

4. Este interzisa folosirea bicicletelor electrice / cu motor sau tractarea de catre un alt vehicol sau alt concurent.

5. Inscrierea concurentilor va fi posibila doar in cadrul categoriilor afisate pe site si va putea fi facuta atat online cat si la fata locului comform programului afisat mai sus.

6. Participantii sub 18 ani vor prezenta OBLIGATORIU acordul scris de mana al unui parinte, incluzand numarul de telefon al parintelui.

7. Numarul de concurs va fi montat pe bicicleta, in fata, pe ghidon si nu va fi inlaturat decat dupa trecerea liniei de sosire (sau in caz de abandon).

8. Costurile legate de deplasare, cazare, masa, asistenta tehnica, inscriere, vor fi suportate de catre fiecare participant in parte.

9. Este interzisa aruncarea pe traseu a ambalajelor sau a altor obiecte ce nu sunt biodegradabile. Acestea vor putea fi aruncate doar la postul de alimentare care se va afla in zona START/FINISH

10. Concurentii trebuie sa urmeze intocmai traseul marcat, in caz contrar vor fi descalificati.

11. Organizatorul isi rezerva dreptul de a folosi imaginea participantilor la Arges Winter Race in materialele de promovare a evenimentului, sub forma de fotografii, afise, filme, etc.

12. La 2 dintre urcarile dificile o sa existe ca alternativa un traseu marcat cu sageata "Chicken Run" . Va fi traseu plat cu mers in S, pentru cei carora o sa li se para prea grea panta ( oricum se va ajunge mai tarziu la puncul de unire cu traseul normal )

13. Vor fi 3 rampe pe traseu OBLIGATORII, si inca 3 rampe pe traseul de 100 de metrii de asfalt de la start/finish (vor aparea dupa start ). Rampele pe portiunea de asfalt sunt pentru spectacol, nu sunt obligatatorii, sunt pentru spectatori si televiziuni, cine doreste e binevenit .

14. Cursa se va termina cand primul concurent din fiecare categorie va ajunge la finish. Concurentii care vor fi intarziari pe traseu vor fi opriti la finish si clasamentul va fi afisat in functie de numarul de ture si timpul fiecaruia.

15. Contestatiile se pot depune in maxim 30 de minute de la afisarea rezultatelor. Taxa pentru verificarea unei contestatii este de 50 RON.

16. Anulari! In caz de forte majore organizatorii isi rezerva dreptul de a anula competitia. Participantii inscrisi vor primi minim 50% din taxa de inscriere inapoi, maxim 100%. Organizatorii nu vor suporta in nici un fel costurile adiacente (transport, cazare, masa, etc).

17.PARCARE MASINI

Parcarea tuturor masinilor care vin la competitie se va realiza in fara locului de cazare stabilit ( Complexul Vanatorilor) . Rarcarea respectiva se afla la 500 de metrii de locul de start si permite parcarea a minim 100 de masini. In ziua competitiei nu va fi permis accesul in parc pentru masini. Pentru Argesenii care sunt obisnuiti sa parcheze la Ocolul Silvic dorim sa le comunicam ca zona respectiva este o zona riverana si politia nu le va permite parcarea in acel loc. Va ruagm folositi parcarea de la Cornul Vanatorilor.

Am realizat o harta cu GPS-ul pentru cei care nu sunt din Arges. Harta pleaca de la jumatatea centurii de autostrada a Pitestiului. Pentru cei care vin dinspre Bucuresti se iese de de pe autostrada la jumatatea centurii ( nu la intrarea in oras ) si de ajunge la locul de plecare al hartii de mai jos. Pentru cei care vin dispre Sibiu, Valcea la intrarea in Pitesti se trece prin pasajul de la Bascov, se intra pe centura de autostrada si se coboara la primul nod rutier si de ajunge la locul de plecare al hartii de mai jos. Pentru cei care vin dinspre Brasov , la intrarea in Pitesti este intersectia cu autostrada edscrisa mai sus si locul de plecare al hartii de mai jos.

http://www.everytrail.com/view_trip.php?trip_id=477034

NOTA: Organizatorul isi rezerva dreptul de a aduce modificari asupra informatiilor afisate pe site, a regulamentului, programului, etc.

Aceste modificari vor fi aduse la cunostinta participantilor pe site cu minim 5 zile inainte concursului, sau in caz extrem cel tarziu la preluarea numerelor de concurs."




Powered by WARP SOFT DISTRIBUTION SRL