luni, 18 ianuarie 2010

Cluj Winter Race 2010

CLUJ WINTER RACE, va implini in aceasta iarna 5 anisori. Aniversarea va avea loc in data de 4 decembrie. Actiunea va fi organizata cu ajutorul Clubului Sportiv Maros.Nu conditionam participarea, ea fiind de tip OPEN, fiecare posesor de bike avand dreptul de a participa cu anumite conditii care vor putea fi citite mai jos. Aceasta actiune are ca scop promovarea sportului, in special a mountainbike-ului, si mai precis a Cross Country-ului, singura proba olimpica din aceasta ramura. De asemenea dorim sa promovam Clujul si imprejurimile sale ca fiind o zona excelenta pentru practicarea mountainbike-ului.De asemenea continuam traditia, ca acesta sa fie ultimul concurs al anului, prilej cu care sa ne intalnim cat mai multi dintre noi.
In acest an ne-am hotarat sa schimbam putin grila de concurs si categoriile aferente, avand doua categorii pentru barbati, iar fetele vor concura impreuna. Barbatii pot alege intre categoria PRO si FUN, cu mentiunea ca fiecare se poate inscrie la ce categorie vrea el, fie ca e sportiv legitimat sau nu.. Diferenta intre cele doua categorii va fi ora de start, numarul de ture parcurse si evident premiile (care le vom anunta curand) !
Numar de ture:

- PRO – 7 ture

- FUN – 6 ture

- Fete – 4 ture

* Acest numar de ture poate fi modificat fara o notificare prealabila pe site, in functie de conditiile meteo.


Data desfasurarii concursului va fi 4 Decembrie. Iar programul este urmatorul:

Vineri, 3 Decembrie
13-15 Marcarea traseului, antrenamente, inscrieri

Sambata, 4 Decembrie
9-10:45 Inscrieri si preluarea numerelor de concurs
11:00 Start Cluj Winter Race 4th edition - FUN si Fete
12:30 Star Cluj Winter Race 4th edition - PRO
15:30 Premierea
20:00 Party in EX Cafe & bar (Calea Manastur 109)

Duminica, 5 Decembrie
11:00 Tura de bike in padurea Faget din imprejurimea Clujului. Tura se adreseaza in special Clujenilor si celor care mai doresc sa ramana in Cluj si Duminica.Inca mai cautam sponsorizari / voluntari pentru organizare. Daca cineva poate sa ne vina in ajutor macar cu o informatie, mai sus este o sectiune de contactTaxa de inscriere: 25 de lei pentru cei inscrisi pe net. 40 de lei la fata locului, in limita locurilor ramase. De asemenea este oferit si un pachet VIP, in valoare de 50 de lei, care va include in pret si un meniu la afterparty-ul de dupa cursa!

Pentru confirmarea celor inscrisi pe internet este nevoie de plata prin OP sau internet banking, altfel ei nu vor fi luati in considerare. Toate datele referitoare la plata vor fi trimise prin mail.NU EXISTA LOCURI LIMITA !

NU EXISTA categorii de varsta, in schimb minorii trebuie sa vina cu o imputernicire din partea parintilor legalizata la notar, sau impreuna cu unul dintre parinti, avand la el un act de identitate care sa dovedeasca ca este tutorele minorului.

Regulament:
-> competitia este deschisa oricarui ciclist, amator sau profesionist care dispune de bicicleta in buna stare tehnica, casca de protectie, o buna stare a sanatatii, un minim de experienta. Este recomandat ca participantii sa dispuna de asigurare in caz de accidente.

-> participarea se face pe PROPRIA RASPUNDERE!

-> NU exista restrictie la tipul de bicicleta dar va recomandam bicicleta de tip MountainBike.

-> este interzisa folosirea bicicletelor electrice / cu motor sau tractarea de catre un alt vehicol sau alt concurent.

-> inscrierea concurentilor va fi posibila doar in cadrul categoriilor afisate pe site si va putea fi facuta atat online cat si la fata locului comform programului afisat mai sus.

-> participantii sub 18 ani vor prezenta OBLIGATORIU acordul scris al unui parinte, legalizat notarial, incluzand numarul de telefon al parintelui.

-> numarul de concurs va fi montat pe bicicleta, in fata, pe ghidon si nu va fi inlaturat decat dupa trecerea liniei de sosire (sau in caz de abandon).

-> costurile legate de deplasare, cazare, masa, asistenta tehnica, inscriere, vor fi suportate de catre fiecare participant in parte.

-> este interzisa aruncarea pe traseu a ambalajelor sau a altor obiecte ce nu sunt biodegradabile. Acestea vor putea fi aruncate doar la postul de alimentare care se va afla in zona START/FINISH

-> sportivii premiati nu vor avea sa urce pe podium cu bannere, steaguri si alte materiale de publicitate, altele decat cele inscriptionate pe echipamentul de concurs/prezentare cu care se vor prezenta la premiere.

-> concurentii trebuie sa urmeze intocmai traseul marcat, in caz contrar vor fi descalificati.

-> organizatorul isi rezerva dreptul de a folosi imaginea participantilor la Cluj Winter Race in materialele de promovare a evenimentului, sub forma de fotografii, afise, filme, etc.

Anulari! In caz de forte majore organizatorii isi rezerva dreptul de a anula competitia. Participantii nu vor primi inapoi taxa de inscrierea sau orice alt cost adiacent (transport, cazare, masa, etc).nota: Organizatorul isi rezerva dreptul de a aduce modificari asupra informatiilor afisate pe site, a regulamentului, programului, etc.

Aceste modificari vor fi aduse la cunostinta participantilor pe site cu minim 5 zile inainte concursului, sau in caz extrem cel tarziu la preluarea numerelor de concurs.Cazare si Masa. Concurentii din alte localitati pot beneficia de cazare si masa contracost la Clubul Vointa, str. Vaida Voievod 55A (langa Iulius Mall):
- cazare intre 25 - 40 lei (la 40 lei camerele au baie proprie)
- masa - 40 lei / zi (3 mese).
Contact cazare: Gheorghe Capraru - presedinte CS Vointa Cluj Tel: 0723 527 014