joi, 19 noiembrie 2009

Cluj Winter Race 2009

CLUJ WINTER RACE 2009, va fi prima competitie la care vom avea reprezntanti in randul concurentilor. Va fi a 4-a editie a singurului concurs de acest tip din Romania si chiar din Europa de Est. El este organizat de Clubul Sportiv Maros, iar in acest an se va desfasura pe data de 5 Decembrie.

"Concursul este unul de tip OPEN, adresandu-se atat sportivilor legitimati cat si celor nelegitimati. De la bun inceput principalul scop a fost promovarea mountainbike-ului si Cross Country-ului care in ultimul timp a pierdut mult teren in fata Marathonului. In acelasi timp dorim sa promovam Clujul ca fiind o zona excelenta pentru practicarea acestui sport, insa unul din cele mai importante scopuri a fost sa ne strangem la final de an, sa participam la ultimul concurs al sezonului, dupa cum v-am obisnuit in ultimul timp."


"In acest an ne-am hotarat sa schimbam putin grila de concurs si categoriile aferente, avand doua categorii pentru barbati, iar fetele vor concura impreuna. Barbatii pot alege intre categoria FUN si HERO, cu mentiunea ca sportivii legitimati se vor putea inscrie doar in cadrul categoriei Hero. Sportivii nelegitimati au dreptul de a se inscrie in oricare categorie. Diferenta intre cele doua categorii va fi ora de start si numarul de ture parcurse."

Numar de ture:

- HERO – 8 ture

- Fun – 6 ture

- Fete – 4 ture

* Acest numar de ture poate fi modificat fara o notificare prealabila pe site, in functie de conditiile meteo.

Data desfasurarii concursului va fi 5 Decembrie. Iar programul este urmatorul:

Vineri, 4 Decembrie
13-15 Marcarea traseului, antrenamente, inscrieri

Sambata, 5 Decembrie
9-10:45 Inscrieri si preluarea numerelor de concurs
11:00 Start Cluj Winter Race 4th edition - FUN si Fete
12:30 Star Cluj Winter Race 4th edition - HERO
15:30 Premierea
20:00 Party in EX Cafe & bar (Calea Manastur 109)
cateva link'uri
cluj winter fun race
concurenti

SUCCES'